Informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal


SOCIETATEA CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ SC. NETDEAL POWER SRL, cu sediul social în ILFOV, Com. BERCENI, Bld. 1 MAI 354, înmatriculată la Registrului Comertului cu nr. J23/1562/2019 cod unic de inregistrare RO 40929946 avand in vedere prevederile din Legea 677/2001 si prevederile Regulamentului nr. 679 din 27.04.2016 ce urmeaza a fi aplicate incepand cu 25 mai 2018, aduce la cunostinta urmatoarele :

Societatea colecteaza si proceseaza datele personale, in conformitate cu prevederile legale in materie de prelucrare a datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Rolul prezentei notificari este de a explica modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si scopul in care acestea sunt folosite. Va rugam sa cititi aceasta notificare cu atentie.

Utilizarea datelor personale

SC. NETDEAL POWER SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

  1. in scopul indeplinirii comenzilor si livrarii produselor comandate;
  2. in scopul respectarii obligatiilor legale;
  3. in scop de marketing, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite;

Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dumneavoastra pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este:

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Pastrarea datelor personale

Datele personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus sau pe o perioada de maxim 2 ani .

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001 si in baza Regulamentului privind protectia datelor la nivel european 679/2016*, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

*Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre SC. NETDEAL POWER SRL a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand, totodata, numele dumneavoastra, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul dumneavoastra de telefon precum si scopul cererii dumneavoastra.

Ne puteti contacta:

  1. Prin email – la adresa: info@netdeal.ro
  2. Personal sau printr-o cerere trimisa prin posta – la Sediul social al Societatii ILFOV, Com. BERCENI, Bld. 1 MAI 354
  3. Telefonic la numarul: 0726183375