Acumulator AGM 7Ah
59,00 ron
Acumulator AGM 7Ah pentru aplicatii sisteme kituri Fotovoltaice Model: HGL12-7(AGM) Specificatii ..
Acumulator Deep Cycle 100Ah
Acumulator Deep Cycle 100Ah pentru aplicatii sisteme kituri Fotovoltaice Model: DC100-12 (Deep cycl..
Ultracell UCG 12V 100Ah
Ultracell UCG 12V 100Ah Capacitate Nominala 100Ah / C20 Dimensions ..
Ultracell UCG 12V 150Ah
Ultracell UCG 12V 150Ah Capacitate Nominala 150Ah / C20 Dimensions (W..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Acumulatori Solari

Acumulatori Solari - Bateriile Fullriver AGM deep cycle sunt concepute pentru aplicatii care in mod regulat descarca capacitatea bateriei intre 60-70% sau chiar mai mult. Bateriile DC sunt produse cu placi groase si energie specifica mare.

Placile groase permit sa se inmagazineaza o energie mare in placi rezistand la descarcari profunde, cu o degradare normala a placilor, descarcari necesare la aplicatii ca stocarea energie solare sau ridicare.

Bateriile sunt destinare aplicatiilor care necesita descarcari/incarcari indelungate si profunde. Bateriile DC folosesc o tehnologie speciala pentru creearea gratarelor de Pb si a masei active de pe gratare.

Aceasta tehnologie ofera o viata mai lunga a bateriei in aplicatiile de incarcare/descarcare profunda

Acumulatori Solari

Sunteti in cautare de Acumulatori Solari ? NetDeal va poate ajuta cu produse de calitate, testate, verificate si la preturi competitive!

Alegeti din lista de produse de mai sus pe cele care va intereseaza. In cazul in care mai aveti si alte intrebari pe langa informatiile pe care le gasiti in pagina produsului nu ezitati sa ne contactati. Oferim consiliere gratuita pentru a va garanta cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de Acumulatori Solari.

Ne puteti contacta si online pentru orice problema sau intrebare legata de Panouri Solare Fotovoltaice si Accesorii, mergeti la pagina de contact.